Educatie in/en/als kunst

Als we het hebben over educatie, wordt al snel de link gelegd naar school en kinderen. De term dekt echter een veel bredere lading. Het gaat om een ingang geven tot een nog onbekend domein. Mijn doel is die ondersteuning te bieden in de voor mij bekende domeinen. Mijn expertise in tekenen, design en lesgeven staat ter uwer beschikking.

Opleidingen

Je kan bij mij terecht voor opleidingen en workshops afgestemd op jouw persoonlijke noden en interesses binnen de context van jouw job. Je kan ook als team een inspirerende sessie volgen.

Korte workshop

Wil je verder groeien in jouw job, maar weet je niet concreet hoe? Beantwoord de korte vragenlijst en plan een gepersonaliseerde verkennende workshop.


Vanaf 360(excl. btw)
2 tot 10 deelnemers
1 tot 4 uur/sessie
Workshop boeken

Lang traject

Heb je al specifieke doelen die je wil bereiken, laat ons dan samen bekijken hoe ze te structuren in haalbare stappen.


Vanaf 240(excl. btw)
1 tot 6 deelnemers
2 tot 4 uur/sessie
Traject boeken

Mijn aanpak

Elke sessie wordt volledig afgestemd op de noden van jouw job, team en bedrijf. De frequentie stellen we af op jouw agenda en het voorziene budget.

1 — Kennismaking

Eerste stap is altijd een kennismaking. Dat kan in een persoonlijk gesprek, maar ook via een vragenlijst. Wil je een korte workshop boeken om af te tasten of het iets voor jou is? Dan volstaat de vragenlijst. Die geeft mij een beeld van jouw context. Zo kan ik zoeken naar creatieve insteken om iets relevant aan te bieden.

2 — Inhoud bepalen

Op basis van de kennismaking zoek ik naar gepaste inhoud en vorm om ze aan te bieden. Eventueel kunnen we hieromtrent even bellen of digitaal/fysiek afspreken. Als je al concrete ideeën hebt over inhoud, geef je die uiteraard best op voorhand mee. Als je een concreet project hebt om de inhoud aan te linken is dat ook interessant om dat toe te lichten.

3 — Het moment

Leren is steeds een combinatie van denken en doen. Afhankelijk van het onderwerp kan de nadruk op 1 van beide liggen natuurlijk. In mijn sessies zorg ik steeds voor een gepaste mix. De inhoud zal steeds vanuit een activiteit behapbaar gemaakt worden.

4 — Opvolging

Bij sommige gaan het denken efficiënter, anderen zijn vlotter in het doen. Op basis van jouw leerprofiel pas ik mijn aanbod aan. Samen zoeken we zo naar de grote en kleine stappen om jouw doelen te halen. Die hoeven niet van de eerste keer perfect helder te zijn. Gaandeweg sturen we bij.